Login fejlede

Brugernavn eller adgangskode var ikke gyldig. Prøv venligst igen.

×

×

Hvordan behandler Eurowheels persondataoplysninger?

For at indgå en aftale med Eurowheels.dk via hjemmesiden www.eurowheels.dk skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

CVR-nummer, navn, adresse, telefonnummer, mail-adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres og opbevares hos Eurowheels.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Ejer af virksomheden Poul Kristensen og Heine Frommelt - har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer eller transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysningerne afgivet til Eurowheels videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Eurowheels benytter sig af logstatistik. Dette er et system som indsamler oplysninger om eks. hvor mange besøgende der har været, hvor de kommer fra osv. Formålet med log-statistikken er at kunne optimere funktionen af hjemmesiden til gavn for kunderne og forretningen.

Dataansvarlig er Eurowheels.

Som registreret hos Eurowheels, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du ønsker en kopi af ordrebekræftelse kan du få denne tilsendt. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Eurowheels via e-mail: salg@eurowheels.dk

Anvendelse af Cookies

En cookie er en lille smule data, en tekstfil, som registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) fra side til side og ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men blot oplysninger en nøgle, som serveren bruger til at identificere brugeren. En cookie er ikke et program og kan ikke indeholde virus.

En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Mange hjemmesider vil dog ikke fungere, hvis du slår cookies helt fra. Særligt hjemmesider, hvor det er vigtigt, at serveren kan identificere dig fra side til side – som f.eks. i en webshop, hvor serveren er nødsaget til at kunne huske, hvad du har lagt i kurven.

Eurowheels registrerer også generel anvendelse af hjemmesiden for at kunne forbedre siden. Disse oplysninger gemmes ikke sammen med personoplysninger og de kan kun bruges i anonymiseret form. Du kan slå disse cookies særskilt fra ved helt at deaktivere ”tredjepartscookies” i din browser. Du kan finde oplysninger herom på Internettet eller hos din IT-ansvarlige.

Eurowheels anvender således cookies med det formål at skabe nødvendig funktionalitet, øget brugervenlighed samt statistik. Eurowheels bruger ikke cookies til at målrette markedsføring eller skabe en profil af den enkelte bruger.

Du kan slette cookies i Internet Explorer under menuen »Funktioner« - »Internetindstillinger« - »Slet cookies«. For andre browsere er fremgangsmåden tilsvarende og kan findes ved at søge efter ”slet cookies” efterfulgt af navnet på din browser. F.eks. ”Slet Cookies Firefox”.

Ved at anvende eurowheels.dk accepterer du samtidigt vores anvendelse af cookies.

×

Browser Oplysninger

Browser Capabilities
Type = Mozilla
Name = Mozilla
Version = 0.0
Major Version = 0
Minor Version = 0
Platform = Unknown
Is Beta = False
Is Crawler = False
Is AOL = False
Is Win16 = False
Is Win32 = False
Supports Frames = True
Supports Tables = True
Supports Cookies = True
Supports VBScript = False
Supports JavaScript = 3.0
Supports Java Applets = False
Supports ActiveX Controls = False
Supports JavaScript Version = 1.5
User Agent: = Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)

Windows version: -1,00
IE - any: False
IE - old: False

Besked: